Ehdotus Ajankohtaiselle Kakkoselle

Aiemmin tänään Twitterissä ehdotin, että Ajankohtainen Kakkonen voisi tehdä Homoillan jatkoksi Vammaisillan. Tweetti sai muutaman retweetinkin, mukaan lukien kansanedustaja Jyrki Kasvilta (kiitos!).

Olisiko ajatus realistinen? Aiheesta tuskin saa kiihkeää spektaakkelia, sillä harva kai kiihkomielisesti vastustaa vammaisten oikeuksia (sellaisiakin kyllä löytyy, älkää huoliko, mutta ne ovat enimmäkseen sitä pussikaljaäärioikeistoa, joka tyytyy uhoamaan lähikapakassa ja nettifoorumeilla). Niistä ei vain kuulu puhua ja muutenkin niitä on mukava ajatella vain mielikuvitustasolla, sillä sillä tasollahan ne ovat. Vammaisten ja heidän läheistensä puheenvuorot saisivat vastaansa vain tappotylsää byrokraattista palikkakieltä. Toisaalta, ei Yle kai miksikään viihdetuutiksi itseään profiloikaan.

Ehkä pitäisi laittaa Ylelle postia. Yrittänyttä ei laiteta. Keskustelussa haluaisin ehdottomasti nähdä Anja Alasillan. Toki itsekin olen käytettävissä. ;-P

P.S. Blogi on nyt virallisesti julkaistu, vaikka ulkoasua vielä viilailenkin ja toki yritän saada tänne enemmän itse kirjaa käsittelevää tietoa.

Kommentoi
Name and Mail are required