Messut schmessut

Tänään alkavat Helsingin kirjamessut, jonne olen yleensä luikkinut työn kautta saaduilla ilmaislipuilla. Nyt en tietysti luiki, koska olen täällä Amsterdamissa, mikä sinänsä ei ole lainkaan harmillista. Viime vuonna Twitter-kirjani myöhästyi ärsyttävästi vain viikon pari kirjamessuilta, mutta pääsin sentään ihastelemaan sen mainostusta.

Jos totta puhutaan, niin yksi niitä hyvin harvoja seikkoja jotka harmittivat ulkomaille muuttaessa oli se, että nyt en varmaan pääse kirjamessuille. Siis puhumaan (mistään) kirjastani. Koska sehän on tietysti oikean kirjailijan merkki, oikea kirjailija on kirjamessuilla haastateltavana ja puhuu viisaita juttuja ja kuuntelijat miettivät että “ooh, onpas tuossa viisas ihminen, koko vakiintunut maailmankuvani horjuu kuunnellessani hänen ihmeellisiä ajatuksiaan”.

No, onneksi voin jakaa ihmeellisiä ajatuksia täällä blogissani, vaikka se vähemmän glamoröösiä onkin. Lauantaina olisi naapurikaupungissa Diwali (jonka olen aina halunnut nähdä, vaikka sitten Euroopassa) ja sunnuntaina englanninkielinen NaNoWriMon aloitusworkshop. Pitäkää messunne.

Kommentoi
Name and Mail are required