Julkaisuita pukkaa

Breath & Shadow’lta tuli vihdoin vastaus. Se oli kyllä. Kirjoittamani scifi-cripfic Timeless julkaistaan ensi kevään numerossa. Hämmentävää, koska alitajuisesti odotin koko ajan hylkyä.

Lisäksi Journal of American Rhododendron Society haluaa julkaista erään rhododendroneita käsittelevän haikuni. Se on jo aiemmin julkaistu toisaalla, mutta silloin se oli sotkettu niin, että koko runon merkitys muuttui.

Ihan peruskauraa monelle kirjoittajalle varmaan. Itselleni kuitenkin siistiä, koska vaikka runojani onkin julkaistu kahdessa antologiassa, minulta ei ole koskaan julkaistu novelleja. Jos tuo lehti ilmestyy ennen Marian ilmestyskirjaa, siitä tulee ensimmäinen proosajulkaisuni.

Olen aika huono lähettämään tekstejäni kirjallisuuslehtiin. Kolme scifipätkää olen lähettänyt Brain Harvestiin ja kaikille tuli hylky. Uskottelin pitkään itselleni, ettei esim. raapaleille ole markkinoita, kunnes eräs Twitter-tuttuni totesi “Älä ole höpsö. Raapaleita julkaisevat kymmenet eri lehdet.” Vai oliko se peräti sadat. Sinne meni sekin tekosyy.

Kommentoi
Name and Mail are required