Ki no, ku!

Kun eilen ensimmäisen kerran kuulin KaNoKiKusta, ajattelin ensimmäiseksi, että taas on joku törppö kuvitellut, että NaNoWriMonkin nimessä oleva “novel” (eli romaani) tarkoittaa novellia. Nyt on tyhmä olo.

NaNoKiKu on ihan oikeasti novellinkirjoituskuukausi ja kuukausi on tammikuu, eli nyt. Hieman myöhässä olen siis tähän projektiin, mutta tarkoituksenani on kyllä saada ainakin yksi novelli tammikuun aikana valmiiksi. Hieman kiire tulee, kun huomisen vietän hämmentävässä lääkäriseikkailussa Hollannin maaseudulla, mutta jäähän siihen vielä pari päivää.

Ja vaikka itse olisit vielä pahemmin myöhässä, kannattaa silti tutustua tähän projektiin, sillä blogissa on paljon mielenkiintoista tekstiä kirjoittamiseen liittyen. Kirjoittaminen kannattaa aina, näytti kalenteri mitä tahansa.

Kommentoi
Name and Mail are required