Pieni Esikoiskirjakerho

Kirjakerhoista tulee ainakin minulle aika negatiivinen mielikuva, vaikken itse ole koskaan sellaiseen kuulunut. Nyt on kuitenkin löytynyt mielenkiintoisen kuuloinen kerho, vaikka en siihen itse valitettavasti voikaan liittyä.

Herttaisesti nimetty Pieni Esikoiskirjakerho lähettää nimensä mukaisesti jäsenilleen vain tuoreita esikoiskirjoja (noin kymmenen vuodessa) ja maksaa kustantajille saman korvauksen kuin kirjakerhotkin. Oma kirjani tuskin mukaan mahtuu (en ole voinut vielä ilmoittaa sitä, koska ilmestymispäivää ei ole lyöty lukkoon), mutta ainakin se toivottavasti pääsee mukaan kirjalähetysten mukana tulevaan esikoiskirjalistaukseen.

Kukaan ei tällä varmasti rikastu, mutta lukijat löytävät uusia, mielenkiintoisia kirjoja ja esikoiskirjailijat saavat lisää lukijoita. Hieno juttu!

Kommentoi
Name and Mail are required