Kirjatraileri

Kirjan proof-kappale (oikovedos?) saapui eilen postissa ja näyttää muuten hienolta:

Marian ilmestyskirja

Mutta ei siinä vielä kaikki, nyt valmiina on myös kirjatraileri, eli kirjan esittelyvideo (krediitit näkyvät YouTube-sivulla, mutta video on mieheni ja minun käsialaa, suurin osa kuvista muiden ottamia, vapaasti käytettäviä ja musiikki ystäväni Teemun).

Olen tehnyt videoita vuodesta 1996, mutta silti aina turhaudun nykyisiin videoeditoreihin – varsinkin kun aloitin urani laitteistolla, en ohjelmilla ensinkään. Aika moni pienikin asia osoittautui ihmeelliseksi tervanjuonniksi, mukaan lukien sen videopätkän saaminen mukaan.

Ääniraidassa ei taida kuulua saamani runsas lausunta/puheilmaisuoppi, tosin eipähän onneksi (ainakaan tavalliselle kuolevaiselle) myöskään juuri kuulu, että minulla oli puhuessa pahaa hengenahdistusta, kuten yleensä. Luulin kuulostavani vähintään siltä, kuin kala kuivalla maalla. (Kaipa siitä olisi tullut sopiva vammaisuusfiilis…)

Videoon liittyen on varmaan tulossa kilpailu jossain vaiheessa. Nokkelimmat ehkä jo arvaavatkin, mitä kilpailussa pitää tehdä.

2 Responses “Kirjatraileri”

  1. Sannis says:

    Oletko muuten tutustunut Torey Haydenin romaaneihin? Hän on psykologi joka käsittelee kirjoissaan sairastuneita lapsia/nuoria keskittyen psyykkisiin sairauksiin ja traumoihin. Erittäin mielenkiintoisia teoksia.

    Tuleva kirjasi vaikuttaa ehdottomasti tutustumisen arvoiselta, jään odottamaan julkaisua..

    • Kiitos. Olen lukenut kolme hänen kirjoistaan, mutta siitä on niin kauan, etten muista niistä enää juuri mitään (muutenkin kirjojen sisältö jää yleensä todella huonosti mieleeni).

Kommentoi
Name and Mail are required