Tympeyden keskelle uusimmat arvostelut

Nyt ei taas jotenkin luista. Novellit ja runot eivät ole edistyneet yhtään, kirjatrailerikaan ei oikein etene. Blogaaminenkaan ei nappaisi, vaikka kymmeniä valmiita aiheita on kasassa, joten mitään varsinaista inspiraatiota ei tarvitse. Ajatukset pyörivät lähinnä ruoan parissa – keittokirjan, lauantain kirjanjulkkareiden kokkausten ja parin viikon päästä tulee kavereita kylään ja mietin jo niitäkin tarjoiluita.

Joka tapauksessa, kaksi uutta arvostelua on tullut (tai toinen tuli jo jokin aikaa sitten).

Ihanasti kuvitetun Uppoa hetkeen -blogin peikkoneito antoi kirjalle neljä tipua. Hän löysi kirjasta pari kritiikin aihetta, joita muut eivät olleet aiemmin maininneet, mutta piti erityisesti kirjoitustyylistä ja päähenkilöstä. Tässä muuten myös hyvä esimerkki arvostelusta, joka ei spoilaa mitään tapahtumia! Oikeastaan se ei kerro kirjan sisällöstä mitään, mutta lukijan ajatuksista hyvinkin paljon.

Insinöörin kirjahyllyn Teresitan arvostelu paljastaa jo selvästi enemmän, tosin spoilerivaroitusten kera. Hänellä oli paljon mielenkiintoisia ajatuksia ja analyysia, myös perusteltua kritiikkiä joistain asioista. Lumihiutaleita tippui kolme ja loppukaneettina “Tässä siis ajatuksia herättävä, varsin onnistunut ja mielenkiintoinen kevään esikoiskirja!

Nämä uudemmat arvostelut ovat monet kritisoineet kirjan “loppuvan äkisti”, mistä ensimmäisissä arvosteluissa ei oltu sanottu mitään. Minä edelleen puolustelen loppuani, mutta toki useammasta lähteestä tuleva kritiikki pistää miettimään tulevia lopetuksia.

Kommentoi
Name and Mail are required