Blogailen toisaalla

Ei hätää, en ole kaikkoamassa täältä mihinkään. Mutta nyt kesä-heinäkuun ajan kirjoitan kahdesti viikossa Tukilinja-lehden blogiin. Tuo ensimmäinen teksti on pidempi esittelyteksti, joka julkaistaan myös painetussa lehdessä. Kirjoitan siellä siis omasta arjestani ja vammaisuudesta.

Kirjoitan samaan aikaan myös tänne, mutta ehkä ovelasti julkaisen enemmän vanhempia tekstejäni tai muuta, jotta kaikki aikani ei mene blogaamiseen. Tällä hetkelläkin tosin tilanne on se, että minulle tulee blogi-ideoita vähintään tuplasti se, mitä ehdin kirjoittaa.

Toki otan vastaan myös vierasblogaajia. ;-> Eli jos haluat avata sanaisen arkkusi Maijan ilmestyksissä, ota yhteyttä. Näin saat lisää julkisuutta omalle blogillesi tai webbisivustollesi, tai sen puutteessa ainakin omalle asiallesi.

Kommentoi
Name and Mail are required