Loma häämöttää

Viikon päästä tie vie Suomeen. Hieman outoa mennä sinne ensimmäistä kertaa 11 kuukauteen. Agendaa toki riittää: ainakin 13 kaveria/kaveriryhmää/pariskuntaa pitäisi tavata + toki perheenjäseniä myös. Viikonloppuna riittää ohjelmaa Boozemblyn myötä (Assembly-tietokonetapahtuman varjotapahtuma, itsehän en käytä alkoholia) ja lauantaina on sen lisäksi vielä SlutWalk ja CMX:n keikkakin ja sunnuntaina Street Partyt. Sitten pitäisi ehtiä muutamaksi päiväksi mökillekin.

Pitäisi myös löytää Suomesta 27 eri asiaa lakuista viinikiveen ja raahata ne tänne takaisin (paitsi mustaherukkajauhe on tarkoitus postittaa kaverille Jenkkeihin). Jotenkin kun lukee tuota listaa, niin tulee mieleen tietokonepeli, jossa pitää jutella mahdollisimman monen hepun kanssa ja saada kerättyä mahdollisimman suuri osa tason bonusesineistä.

Meillä ei ole vielä ketään kastelemassa kukkia, sillä naapurit ovat olleet poissa aina kun olemme yrittäneet kysyä. Toiset naapurit ovat kai krishnoja, mikä epäilytti miestä, mutta totesin, että toinen naapuri voi olla kristitty, jopa katolinen. Se vasta onkin epäilyttävää. Jos krishna tappaa vahingossa kasvisi, tämä toteaa, että “se syntyy vielä uudestaan”. Katolinen toteaa, että “se oli jumalan tahto”.

P.S. Kirjaa on nyt pökerryttävät 92 000 sanaa eli lähes tuplasti Marian ilmestyskirjan pituus. Toivottavasti editointivaiheessa vielä lähtisi pois. Edes alle 90 000…

Kommentoi
Name and Mail are required