10 hyvää syytä hankkia esikoisromaanini Marian ilmestyskirja

1. Koska se on hyvä kirja. Jos et usko, lue vaikka lukunäyte. Tai katso mitä arvostelijat ovat sanoneet.

2. Jos olet katsonut kirjatrailerin, olet varmasti jäänyt miettimään, mitä kirjassa oikein tapahtuu. Mikä se krokotiili oikein on? Miten Intia liittyy juoneen? Selviää vain kirjan lukemalla.

3. Kirja käsittelee aiheita, joita mikään muu suomalainen romaani ei ole koskaan aikaisemmin käsitellyt. Eikä välttämättä mikään muukaan romaani.

4. Kirjassa on upea kansikuva. Kaunista kovakantista kirjaa on kiva ihastella ja hipelöidä.

5. Kirja on hyvä lahja. Joulukin on kohta tulossa ja kuka haluaisi viime hetken ryysiksessä shoppailla ystävilleen ja perhelleen turhaa krääsää?

6. Kirja on mainio lahja myös itselle. Kirjakaupoissa on puolensa*, mutta tilaamalla kirjan verkosta se tulee postipakettina. En tiedä ketään, joka ei rakastaisi pakettien saamista, eikä tämän paketin kanssa tarvitse odottaa pukkia.

7. Kirjan voi – ja ehdottomasti kannattaa – lainata myös kavereille, eikä DRM-poliisi tule pamputtamaan. (Huonolla tuurilla kirjaa ei saa koskaan takaisin, mutta joskus on otettava riskejä.)

8. Tuet pientä ja pippurista kustantajaa. Muruja julkaisee ajatuksia herättäviä kirjoja (sitä Marian ilmestyskirjakin taatusti on).

9. Murujalla on pienuudestaan huolimatta useita varsin vaikuttavan uran tehneitä kirjailijoita kuten Eeva Nikoskelainen ja Sauli Uhlgren. Heihin verrattuna tunnen vielä itseni varsin tuntemattomaksi, mutta kuka tietää, ehkä vielä joku päivä ohitan heidät myynnissä…

10. Ihmiset sanovat usein huolettomasti, että “voisin tehdä X”, esimerkiksi “voisin ostaa tämän kirjan”, mutta eivät kuitenkaan tee niin. Älä ole ihminen, joka meinaa, vaan sellainen joka tekee asioita!

Tilaa kirja tästä!

*  En toki pahastuisi, jos kirjakaupatkin ottaisivat Marian ilmestyskirjan valikoimiinsa. Voit edesauttaa asiaa pyytämällä sitä heiltä. Kannattaa mainita, että kirjasta on ollut juttua Liberossa ja Tukilinjassa (sekä pian ilmestyvässä IT-lehdessä). Kirjastoillekin kannattaa toki vinkata!

P.S. Arvostelukappaleitakin liikenee yhä blogaajille ja tietysti muun median edustajille!

3 Responses “10 hyvää syytä hankkia esikoisromaanini Marian ilmestyskirja”

  1. Anne T says:

    Sait vakuutettua, pieniä kustantajia pitää tukea ja aihe on minulle uusi. :) Tilipäivää odotellessa.

Kommentoi
Name and Mail are required