Vuosi ilmestyksiä

Maijan ilmestykset täyttää tänään vuoden. Se ei sinänsä ole vielä kovin paljoa – varsinainen nettisivustoni täytti keväällä 14 vuotta (melko älytöntä). Blogin aloittaessani kuvittelin, että Marian ilmestyskirja olisi julkaistu kolme neljä kuukautta myöhemmin. Eikä se ole vieläkään ilmestynyt. Mutta kyllä se tulee, vaikka useampi perheenjäseneni tuntuu menettäneen jo toivon.

NaNoWriMoon on enää alle kolme viikkoa. Minulla piti olla aika rauhallinen syksy. Ei kovin yllättäen se on – taas vaihteeksi – ollut kaikkea muuta kuin rauhallinen. Vielä pitäisi ennen NaNoa saada valmiiksi seitsemän vuotta työn alla ollut esseekokoelma, viisi novellia (joista kahta en ole edes aloittanut), useita artikkeleita, pari juttuehdotusta, dokumenttielokuvan käännös, viisi musiikkiarvostelua (eilen sain kaksi valmiiksi, mutta nuo ovat vielä jäljellä), pari nettisivujen päivitystä, lääketiedekirjan hakemisto, lääketiedekirjan pressitiedotusta jne.

Ruokakirjaan pitäisi vielä iso kasa ruokia – eilenkin leivoin kolme kakkua. Tai oikeastaan saman kakun kolmesti, mikäs sen hauskempaa. Sitten on ne todelliset murheenkryynit: kasa sähköposteja, postitettavia paketteja (3 kpl) ja lähetettäviä laskuja (myös 3 kpl). Monet noista ovat kuukausia, jopa yli puoli vuotta myöhässä… Tekstejä pitäisi lähetellä vaikka mihin lehtiin. Monta kirjaa pitäisi ehtiä lukea. Päälle kaikki perusjutut, kuten kasa blogeja, useamman muun saitin ylläpito sekä hollannin ja espanjan opiskelut. Runojakin piti jossain vaiheessa kirjoittaa.

Aloitin viime viikolla uuden blogin pian ilmestyvään lääketiedekirjaani liittyen (mikä ei tietysti erityisesti helpota kiirettä), mutta sen ulkoasu on vielä niin kesken, etten aivan vielä sitä julkista.

Olisipa minullakin virtuaalinen sihteeri. Ilmoittautua sopii! Vapaaehtoistyöhän on kai trendikästäkin.

P.S. Uusi Tukilinja on ilmestynyt, haastatteluineni ja kolumneini. Eivät valitettavasti ole netissä, en ole itsekään nähnyt niitä. Toivottavasti vielä tällä viikolla.

Kommentoi
Name and Mail are required