Kilpailuvoittajat ja joululoma

Marian ilmestyskirjan jouluarvonnassa kirjan voittivat nimimerkit Sairas kirjoittaja (painettu kirja) sekä JohannaH (sähkökirja). Heihin on otettu yhteyttä myös henkilökohtaisesti. Onnittelut voittajille! Jos jäit nuolemaan näppejäsi, voit toki tilataMarian ilmestyskirjan. Sähkökirja on tulossa myyntiin ensi vuoden puolella.

Itse vetäydyn tästä tämän päivän jälkeen peräti 11 päivän joululomalle – mieheni on töistä vapaalla ensi viikon ja ensi torstaina pikkusiskoni tulee käymään ja on vielä seuraavan viikon alkuun asti. Joulua vietämme mieheni kanssa kahdestaan täällä Amsterdamissa, Saatamme käydäkin jossain, sillä monet paikat ovat auki joulupäivänäkin ja julkinen liikenne kulkee ihan normaaleissa sunnuntaiaikatauluissa. Olen nyt noin puolivälissä kokkausmaratoniani, mutta leivonta on tänä vuonna jäänyt vähiin ruokavalio-ongelmieni takia. Koristeluja sun muita emme oikein harrasta.

Lomalla ajattelin kyllä editoida Häpeämätöntä, joka muuten on ensimmäisellä beetallaan luettavalla (muille lähetän sen varmaan muutaman viikon päästä hieman valmiimpana) sekä kirjoittaa esseekokoelmaani. Blogatakin aion.

Myös yksi raapale, yksi muu mininovelli ja yksi pitkään melkein valmiina ollut novelli pitäisi saada valmiiksi ennen vuoden loppua, näistä kaksi ensimmäistä kilpailuihin. Minulla on nyt yksi teksti (jota jopa nirso mieheni kehui kovin) vetämässä kilpailuissa ja kaksi kirjallisuuslehdillä. Nettilehti Flashshot ilmoitti pari päivää sitten huolivansa täällä blogissakin ilmestyneen, poliittisesti hyvin epäkorrektin 55 sanan novellini Manufacturing Defect reprinttinä, ilmestyy 3.1.

Muuten kyllä vähän ikävä jäädä lomalle, kun töitä on rästissä arviolta 250 tuntia… Ja odottelen useammasta paikasta (ainakin seitsemän) tärkeitä, töihin liittyviä sähköposteja, tulisi nyt edes joku niistä tänään.

P.S. Joulupukki, tuo Makuuhaavoille kustannussoppari, jooko?

One Response “Kilpailuvoittajat ja joululoma”

  1. Sairas kirjoittaja says:

    Kiitos!

Kommentoi
Name and Mail are required