E-kirja on ilmestynyt – ja muutakin ladattavaa

Marian ilmestyskirjan sähkökirjaversio on vihdoin ilmestynyt ja ladattavissa kustantajan verkkokaupasta. Formaatti on ePub ja hinta 18,90. Olisin toivonut hieman edullisempaa hintalappua, vaikka onhan tuokin selvästi kirjan painettua versiota halvempi. Jotkut pöljät kun myyvät sähkökirjoja jopa kalliimmalla kuin painettuja versioita (ja sitten valittavat, kun ei käy kaupaksi). Kirja on kai tulossa myös varsinaisiin e-kirjakauppoihin, mutta niissä hinta lienee kalliimpi.

Menin viikonloppuna möläyttämään miehelle, että voisin taas pitkästä aikaa (yli viiden vuoden tauon jälkeen) lausua runoja nauhalle. Mieheni on siis muusikko/tuottaja/hifi-ihminen, joten hän marssi musiikkikauppaan ostamaan mikrofonilleen telineen sekä mikrofonin eteen asetettavan verkkohässäkän, joka estää hengitysääniä tallentumasta nauhalle (tuollaisen voi kuulemma Niksi-Pirkka-tyyliin askarrella itsekin sukkahousuista, kätevää).

Niinpä minä sitten jouduin lausumaan tuon uusimman runoni. Voitte ladata sen tästä MP3-tiedostona. Jos MP3:n lataaminen tuntuu liian hankalalta, voin kyllä siirtää sen YouTubeenkin (mutta mitään visuaalista materiaalia siihen ei liity, joten tuntuisi vähän hölmöltä). Toivottavasti joku jaksaa kuunnella, niin ei mennyt shoppailu hukkaan. ;-P

Minä laitan nyt hennaa päähäni – mukava, muutamia tuhansia vuosia vanha teknologia.

4 Responses “E-kirja on ilmestynyt – ja muutakin ladattavaa”

  1. Hui! Sulla on niin samanlainen ääni, kuin minulla, että olin saada slaagin, kun aloin kuunnella tuota! Etenkin tuossa ihan alussa oli, kuin olisin kuunnellut jotain itseni nauhoittamaa! (Luin joskus tenttikirjoja mp3:ksi, ja olen siis kuunnellut tosi paljon omaa ääntäni.) Loppua kohti aloin erottamaan paljonkin eroja äänissä, mutta oli kyllä erikoinen kokemus:-D

    • Heh, en yhtään ihmettele, jos vähän järkytyit. Itse en siedä kuunnella omaa ääntäni, tosin kukapa kai sietäisi. Tuntuu, että sössötän, vaikka muut kehuvat.

      Vähän himotti hakea Kirjalabyrintille lukemaan äänikirjoja, kun etsivät lukijoita, mutta paitsi että ei aika riitä, saan hengitysvaikeuksia liiasta puhumisesta. :-|

  2. Aura says:

    Iloinen ääni on sinulla ja sopii mielestäni hyvin tuohon runoon! :)

Kommentoi
Name and Mail are required