Google-hupia

Moni blogi julkaisee “oudoimmat hakusanat, joilla blogiin on löydetty” -postauksia enemmän tai vähemmän säännöllisesti (esim. Google Analyticsilla nämä tiedot löytyvät helposti). Vähän aikaa sitten kävin pitkästä aikaa läpi näitä omalle blogilleni ja totesin, että voisihan näitä julkaista.

Suosikkihakuni oli “näin rikastut”, jolla tänne oli päätynyt useampi. Aluksi ihmettelin sitä, kunnes tajusin, että minullahan on blogipostaus aiheesta: Näin rikastut omakustanteilla. Silti huvittavaa. Myös esimerkiksi “kirjallisuutta rikastumiseen” ja “rikastu netissä” oli joku hakenut. (Joskus aikoja sitten joku oli päätynyt tänne haulla “paljonko maija tienaa rahaa” tms.)

Kenties hupaisimmat haut olivat “haavisto surkea homo”, “neekeri pukeutuminen” ja “tunnetut nymfomaanit”. Näitä en valitettavasti ole ihan kauheasti käsitellyt. Huvituin myös hausta “puolan transsukuluopinen sministeri”, vaikka tietysti kenenkään lukihäiriöille (tai typoillekaan) ei saisi nauraa.

Suosituin haku oli “vammaisten äänioikeus” erilaisine variaatioineen (mm. kuurojen ja sokeiden äänioikeus), jota käsittelin lähes vuosi sitten.

6 Responses “Google-hupia”

 1. Katja Pellikka-Mikkonen says:

  Mielenkiintoista, minä en olekaan koskaan ajatellut, että tällaistakin asiaa voi selvittää :)Hauska tuo “näin rikastut” :)

 2. Aura says:

  Nämä on kyllä aina mielenkiintoisia. :D Olen joskus ennenkin lueskellut muista blogeista postauksia suosituimmista/oudoimmista hakusanoista, ja kyllähän niissä on yleensä aina jotain ihan älyvapaata mukana. Ite puin -blogissa oli muistaakseni joskus hauska postaus aiheesta, en nyt tähän hätään sitä löytänyt, mutta sinne oli myös päädytty ties millä hakusanoilla.

 3. anuh says:

  “paljonko maija tienaa rahaa”

  Huippu! Mun oli pakko testata mitä tällä löytyy, tuli vain 2 linkkiä, molemmat tähän blogiin. Liekö joku yrittänyt utsia naapurin Maijan raha-asioita :D

 4. partapappa says:

  Jaa että tollasta, empä tiennykkää. Tartteeki kokeilla löytyykö oma kämänen plokini jollain hakusanalla… ;DDD

Kommentoi
Name and Mail are required