Hyviä BADD-tekstejä

En ole vielä ehtinyt lukea läheskään kaikkia eilisen Blogging Against Disablism Dayn tekstejä, enkä tiedä ehdinkökään mutta tässä TOP-3 niistä, jotka olen lukenut:

BADD: Caregiver abuse takes many forms Pitkä, mutta erittäin tärkeä postaus siitä, miten moninaisilla tavoilla henkilökohtaiset avustajat voivat väärinkäyttää avustettavaansa. Suosittelen ehdottomasti lukemaan.

FAT CRIP! Random Thoughts Where Fatness and Disability Intersect Tämä vammaisuutta, lihavuutta ja ulkonäköä pohtiva postaus kolahti erityisen kovaa, koska pystyin samaistumaan siihen niin paljon ja kirjoittajalla on sama sairauskin kuin minulla.

Sexual Eunuchs Vammaisen homomiehen ajatuksia seksuaalisuudesta, mutta pätee paljolti myös heteroihin.

Vastaan tuli myös kaksi ajatuksia herättävää tekstiä esteettömyydestä: My BADD ja Being Accessible Doesnt Just Mean Ramps.

Kommentoi
Name and Mail are required