Dam-Looks

Muotiblogit ovat kovin suosittuja, niin ajattelin, että minunkin pitäisi nyt kesän kunniaksi hypätä kelkkaan. Tässä siis teille tuoretta katumuotia Amsterdamista. Kannattaa pukeutua näin, jos tulee tänne, ettei vaikuta liian turistilta.

Noita housuja voin kyllä vain kuolata. Nyyh.

Tyylikäs lyyli

Täällä ei juhannusta vietetä eikä siten vapaapäiviäkään heru, mutta Suomi tunnetusti menee moneksi viikoksi kiinni, ja se heijastuu minuunkin. Sain pienen jutun oikein kivaan lehteen sovittua ennen pyhiä, mutta yksi iso kustantamo harkitsee erästä projektiani (valitettavasti ei romaania) ja siten päätös mennee varmaan elokuun puolelle. Hermo! Parista muustakin paikasta odottelen tietoa selvästi pienemmistä asioista.

Ja odotan tässä nyt yhtä toistakin, ei-kirjoittamiseen liittyvää juttua, joka voi olla ihan suutari tai sitten muuttaa paljonkin. Yritän tietysti olla toivomatta liikoja, vaikka päässä myllää perinteinen spefi-kysymys: entä jos…

3 Responses “Dam-Looks”

 1. Aura says:

  Nuo housut on oikeasti ihanat! :D Tykkään kaikesta värikkäästä, mutta Suomessa ei pahemmin ole mitään sellaista myynnissä… Nyt on jonkin verran värejä, mutta kuosit on niin kasaria että huhhuh. Hippijutut on enempi minun juttuja.

  Hyvää juhannusta sinnekin joka tapauksessa, vaikka ette juhlisikaan, ja toivon kovasti, että saisit toivottuja vastauksia juttuihisi. ;)

  • Täältä on tosi helppo löytää sateenkaarenvärisiä vaatteita, jos nimenomaan etsii sellaisia, missä on kaikki värit vierekkäin raitoina. Minulla on esim. tällainen takki, sateenvarjo ja kädenlämmittimet. Mutta muunlaista riemunkirjavaa onkin vaikeampi löytää.

   Näin tuolla samassa paikassa myös miehen, jonka neuletakissa oli leveät vaaleat sateenkaariraidat, mutta ne oli reunoistaan “meleerattu” yhteen niin, että siinä oli eräänlainen liukuväritys. Sekin oli tosi hieno.

   Yksi vaatekaappini aarteita on tämä mekko: http://www.fiikus.net/konefestari08/4.jpg – sekin joskus 2007 ostettu Amsterdamista. Taisi maksaa peräti kympin. Nyt on jo vain haalistunut, kun olen sitä niin ahkerasti käyttänyt ja siten myös pessyt.

   Suomessa haaveilin aina oransseista (tietenkin leveistä) housuista, mutta mistään en löytänyt. Täällä asuessa on tullut ostettua kolmet. Heh.

   • Aura says:

    Tosi nätti tuo mekkosi! Taisin joskus kotisivuillasi nähdäkin sen sateenkaariraitaisen takkisi jossain kuvassa ja olin tietty kateellinen. Pitää ehkä lähteä Amsterdamiin vaateostoksille. :D

Kommentoi
Name and Mail are required