Hedelmäiset päivät Maijan keittiössä (copycat)

Tässä tuotokseni Amman copycat-kirjankansikilpailuun: Hedelmäiset päivät Maijan keittiössä. Äänestys alkaa Amman blogissa parin päivän kuluttua, käythän äänestämässä, jos pidät kuvasta!

Hedelmäiset päivät Maijan keittiössä Hiljaiset päivät Nigellan lumoissa

Kiitos miehelleni kuvaus-, editointi- ja malliavusta. Tutti frutti -logon väänsin vektoreina kamalalla OpenOfficella, kun en jaksanut asentaa Inkscapea (olisi pitänyt). Banaani näyttäisi varmaan paremmalta avattuna, mutta sen piteleminen ehjänä olisi ollut vaikeaa. Kirsikkaa en löytänyt, vaikka niitä yleensä saa täältä vuoden ympäri. :-/ Ja joo, kynnet ovat ihan aidot ja omat.

Jos voitan kilpailun, en lupaa kirjoittaa tätä kirjaa (vaikka sen nimi voisikin pitkälti aproksimoida keskeneräistä ruokakirjaprojektiani…), mutta lupaan kirjoittaa teille takakansitekstin siihen. ;->

Alkuperäinen kansi siis Erlend Loen romaanista Hiljaiset päivät Nigellan keittiössä, jonka arvostelin tähän blogiin hiljattain. En löytänyt kirjasta mistään kansisuunnittelijan nimeä.

P.S. Muistathan, että on enää reilu vuorokausi aikaa osallistua omaan kilpailuuni, jossa voit voittaa Marian ilmestyskirjan.

11 Responses “Hedelmäiset päivät Maijan keittiössä (copycat)”

 1. Rina says:

  Upea kuva, hauska ;-D Jotenkin tuo kuorimaton banaani sopii kirjaan paremmin kuin kuorittu.
  P.S. Sinulle on tunnustus blogissani.

 2. Lukuhoukka says:

  Hyvin tehty kansi. Erlend Loesta tuli mieleen, että pidän älyttömästi hänen Supernaiivi-kirjastaan, mutta muista en ole pitänyt tai jaksanut lukea loppuun.

  • Kiitos!

   Oletko kokeillut Doppleria? Minusta Erlend Loen kirjoissa on tosi paljon “tasoeroja” ja Doppler on ylivoimaisesti paras. Sitten taas vaikka Muleum ja se Suomi-kirja eivät ole yhtään niin hyviä.

   • Lukuhoukka says:

    En ole sitä kokeillut. Voisi kokeilla, jos se tulee kirjastossa vastaan. Volvon kuorma-autot olen lukenut, se oli muistaakseni aika omituinen, Suomi-kirjaa en jaksanut lukea.

 3. Dee says:

  Hieno kopio ja vielä mahtavammat kynnet. Minun kynnet kasvaisivat todella pitkiksi ja kaareviksi mutta en pysty elämään niiden kanssa.

 4. Amma says:

  Hieno ja pirteä kansi! Ja pakkohan tuollaisia kynsiä on ihailla, wau! Kiitos tästä:)

  • Hassua, kun kuvaa kehutaan pirteäksi. Se syntyi kuitenkin niin voimakkaassa uupumuskoomassa. No, yritän tosin muutenkin “piristää” itseäni kaikella värikkäällä, kuten riemunkirjavilla vaatteilla. Kompensaatiota.

Kommentoi
Name and Mail are required