Höpöttämässä BBC:llä

Kommentoin tänään aikaisemmin Twitterissä sitä, että EU voitti Nobelin rauhanpalkinnon (en todellakaan ole innoissani asiasta, mutta enpä ole useista muistakaan aiemmista voittajista). Sain peräti kaksi BBC-toimittajaa kyselemään, haluaisinko heidän ohjelmaansa puhumaan aiheesta. Suostuin sitten siihen ensimmäiseksi kyselleen pyyntöön.

No, äsken sitten oli se ohjelma BBC Worldilla, 25 minuuttia keskustelua studio- ja puhelinvieraiden kanssa. En nyt päässyt sanomaan ihan kaikkea, mitä halusin sanoa, mutta ihan hauskaa päästä kansainväliseen radioon puhumaan kansainvälisestä politiikasta. Tuonne nyt voi päästä keskustelemaan soittamallakin, mutta ei se ole niin siistiä kuin jos joku aivan erityisesti pyytää mukaan. :-P

Jos joku nyt jostain syystä haluaa kuunnella, niin ohjelma lienee pian täällä. En ole ihan varma missä kohtaa itse puhuin, joskus 10-15 minuutin välissä kait.

7 Responses “Höpöttämässä BBC:llä”

 1. SusuPetal says:

  Vau, aika päheetä!

  Rauhanpalkinto, eh. En jaksa sen kummemmin pohtia asiaa, väsyttää liikaa.

 2. Hienoa! :D Twitter on kyllä sos.mediana ihan omaa laatuaan. Maailma tulee kirjaimellisesti kotiovelle.

  • Twitterin avulla on kyllä auennut sellaisia mahdollisuuksia, ettei tosikaan. Pari kustannussopparia (ei romaaneille), potentiaalinen ohjaaja Marian ilmestykset -näytelmälle, haastateltavia omiin juttuihin, itse haastateltavaksi pariin lehteen…

   Ja Makuuhaavojan yksi tärkeimmistä ideoistakin tuli sieltä. :->

 3. Lily/Kirjoitaromaani.blogspot.com says:

  Oho, miten ihmeessä sait kustannussopparin twitterin avulla? Onko tämä sellainen asia, jota voi kommentoida?

  • Alun perin koko juttu lähti siitä vuonna 2009, että sanoin Twitterissä kirjoittavani kirjaehdotusta lääketiedekirjalle ja sitten sain yksityisviestiä aiheesta kustantajalta. Ja siitä syntyikin lopulta ensin Twitter-kirja…

   Ja sitten 2011 alussa juttelin eräästä aiheesta kroatialaisen tuttuni kanssa Twitterissä ja kustantajani näki tämän ja kysyi, haluaisinko tehdä aiheesta ruokakirjan. Soppari kirjoitettiin ja kirjan piti ilmestyä jo keväällä, mutta kiitos terveyteeni kohdistuneen sabotoinnin en tiedä valmistuuko kirja koskaan. :-/

   Twitter on yksinkertaisesti ehdoton kelle tahansa työkseen kirjoittavalle ihmiselle ja aika monelle muullekin.

Kommentoi
Name and Mail are required