Makuuhaavoja-kirjatraileri

Sain vihdoin valmiiksi kirjatrailerin pian ilmestyvälle Makuuhaavoja-romaanilleni. Alun perin ajattelin, että en tällä kertaa tee kirjatraileria, kun on ihan tarpeeksi muitakin projekteja, mutta sitten sain tämän idean ja pitihän se toteuttaa.

Parhaan katseluelämyksen saa, kun volyymin säätää niin, että hengitys juuri ja juuri kuuluu.

(Jostain syystä YouTube-upotus ei näytä videota kokonaan vaan oikeasta reunasta rajautuu pois osa ja vasemmassa reunassa on outo musta palkki; itse YouTube-sivulla se näkyy oikein.)

Joo, kirjan piti tulla jo tässä kuussa, mutta sen ilmestyminen menee marraskuun puolelle. Ennakkotilata voi jo nyt ja sillä tavalla saa alennusta!

10 Responses “Makuuhaavoja-kirjatraileri”

 1. Marja Leena says:

  Hehheh, tuohan oli kiva traileri. en ole koskaan tehnyt moista, olisi kiva oppia. Laitankin asian korvan taakse…

  • Kiitos. Nykyään yksinkertaisten videoiden tekeminen on varsin helppoa esimerkiksi Windows Movie Makerilla. Itselläni käytössä on edistyneempi (ja samalla tietysti myös monimutkaisempi) Vegas Video.

 2. SusuPetal says:

  Mainio, tehokas.

  Neljästä ekasta kirjastani tein trailerit, juuri tuolla Windows Movie Makerilla, näistä uusimmista ei ole tullut tehtyä.

 3. Dee says:

  Onpa poikkeuksellisen hyvin vangittu tunnelma, alkoi oikein ahdistaa. Hyvä sinä.

  • Kiitos. Mieheni mielestä se oli niin karu, ettei hän pitänyt siitä ollenkaan, vaikka osallistui itsekin sen tekemiseen. :-P Mutta vasta kirjan (tai ainakin sen 1. luvun) lukemalla ymmärtää, kuinka hyvin tuo traileri sitä kuvaa.

 4. Dee says:

  Kiinnostavaa, erityisesti kun kannessakin on korvatulpat. Meluhan tunnetusti voi olla tosi ahdistavaa.

 5. Dee says:

  Yh, minulta katkesi ajatus ja näköjään tulin vain toistaneeksi itseäni.

 6. Salka says:

  Kamalan ahdistava ja tutun tuntuinen. Siis sillä tavalla että muistan tunteen kun päiviä ei enää erottanut toisistaan, ajan määritteli toistuvat ruokailu- ja lääkkenantoajat. Kaikki mikä rikkoi rutiinin oli hienoa, vaikka se melukin…

 7. Polga says:

  Kai arvostelukappaleen saa, jos sen arvostelee myös siellä toisaalla ja omassa blogissaan tietysti? Ehkä myös muualla? (Dissaakohan tämäkin kommentti… jännää…)

Kommentoi
Name and Mail are required