Yksinäinen arvostelu

Ensimmäinen arvostelu Makuuhaavoja-romaanistani on ilmestynyt, vantaalaisen kaupunginvaltuutetun Jaana Huhtan Sisältää yksinäisyyttä -kirjablogissa. Nimensä mukaisesti blogi käsittelee ainoastaan yksinäisyydestä kertovia romaaneja ja varsinaisten arvioiden sijasta keskittyy ruotimaan sitä, miten yksinäisyyttä on käsitelty kirjassa. Kannattaa tutustua blogiin muutenkin!

En ole ehtinyt lähetellä vielä paljoakaan arvostelukappaleita, koska olen ollut niin huonossa kunnossa ja se vaatii paljon energiaa, lähinnä potentiaalisten vastaanottajien etsiminen ja heiltä tiedustelu. Mutta toivottavasti pian! Jos pyydät sellaisen, niin lähetän kyllä nopeasti.

Makuuhaavoja ilmestyy hyvin pian – se on mennyt jo ennakkotilauksesta tavalliseen tilaukseen. Nyt voi tilata myös Marian ilmestyskirjan ja Makuuhaavojan edulliseen yhteishintaan. Jos sinulla on jo Marian ilmestyskirja, niin senhän voi laittaa vaikka pukinkonttiin. ;->

Kommentoi
Name and Mail are required