Häpeämätön-romaanini kansi

Tässä on nyt vihdoin syksyllä ilmestyvän kolmannen romaanini Häpeämättömän kansi, joka on tällä kertaa omaa käsialaani. Kansi kuvaa erittäin hyvin kirjan sisältöä, vaikka sanelukoneen lopulta jätinkin pois.

En ole vielä saanut kustantajani kommenttia, mutta toivottavasti kelpaa myös sinne. Oma nimenihän siitä vielä puuttuu, se pitää varsinaisen kansisuunnittelijan lisätä. Myös kuvan rajaus ja kuvasuhde voi vielä muuttua.

Häpeämätön-kansi

Kiitokset:

Avusta tilt shift -linssin ja kuvankäsittelyn kanssa: mieheni
Lomake: Kela
Vaaleanpunainen paperi: Lidl
Muffinivuoka: Albert Heijn
Muffiniresepti: Vegan Cupcakes Take Over The World
Karhunvatukka-limettikuorrutteen resepti: minä itse
Sokeritähdet: skotlantilainen supermarket
Kirjaimet: lääkeyhtiöiden ja muiden terveysalan yritysten minulle avokätisesti lähettämiä lehtiä sekä isäni talous- ja kiinteistöalan lehtiä

Tuosta karhunvatukkakuorruteesta tuli aivan järjettömän hyvää. Lisäsin vegaaniseen perus”voikreemiin” karhunvatukkajauhetta, karhunvatukkaesanssia, vaniljauutetta ja limemehua. Nuo jenkkiläiset marjajauheet ovat selvästi hienompia kuin suomalaiset. Suomalaisella marjajauheella tulos ei välttämättä ole aivan yhtä tasaisen värinen kuorrute. Ensi kerralla kokeilen jauhaa erytritolia, josko saisi saman aikaan ihan ilman sokeria.

Häpeämättömästä on nyt vihdoin pidempi kuvausteksti sivulla Kirjat.

One Response “Häpeämätön-romaanini kansi”

  1. Johanna Olli says:

    Hieno kansi! Tykkään! Ja kirja kuulostaa kiinnostavalta. Josko jossain vaiheessa taas jaksaisi jotain lukea…

Kommentoi
Name and Mail are required