Häpeämätön, vihdoin

Kolmas romaanini Häpeämätön on nyt sitten vihdoin ilmestynyt. Ei siinä pitänyt tietenkään mennä näin kauan, eihän tämä ole mikään järkevä aika julkaista kirjaa, mutta paino(t) taas sössivät jotenkin. Vaihteeksi. (Kovakantisissa ilmeisesti sisus ja kannet painetaan eri painotaloissa, mikä aiheuttaa usein ongelmia.)

Ennakkotilaajat ovat varmaankin kaikki jo kirjansa saaneet kustantamolta, mutta kilpailuvoittajat yms kirjaa minulta odottavat joutuvat vielä hetken vartomaan, sillä oma postittajani majailee tällä hetkellä Pariisissa.

Joka tapauksessa, Häpeämätön on ehdottomasti paras romaanini. Suosittelen! Sähkökirja ilmestynee ensi vuoden alussa.

Toinen uunituore tapaus on Osuuskumman ilmaisen sähkölehti Ursulan uusin numero, joka sisältää romanttista (välillä varsin eroottistakin) spekulatiivista fiktiota, eli scifiä ja fantasiaa. Olin mukana edellisessä numerossa ja olen mukana myös nyt. Lehdessä on muuten ilahduttava määrä myös miesten ja naisten välistä vipinää, ei pelkkää hetskuilua.

One Response “Häpeämätön, vihdoin”

Kommentoi
Name and Mail are required