Häpeämätön Kirjavinkeissä

Irja on arvostellut Häpeämätön-romaanini Kirjavinkkeihin ja suosittelee sitä. “Ironinen ja vammoja sekä sairauksia pelkäämätön ote tuo kirjat lähelle jokaista ajattelevaa ja tuntevaa ihmistä.

Irja on pitänyt kaikista romaaneistani ja hänellä on ilahduttava tapa lukea romaanit yleensä kahdesti. Häpeämättömässä on useita juttuja, jotka huomaa ehkä paremmin toisella lukukerralla, niin on kiva tietää, että ainakin joku on sen lukenut toisenkin kerran. :->

Irja yritti välttää spoilereiden kirjoittamista, mutta arvostelu silti ehkä spoilaa vähän, koska se on niin pitkä ja seikkaperäinen, ja koska Häpeämätöntä on tosi vaikea arvostella spoilaamatta sitä. Joten jos et halua tietää mitään kirjan juonesta, vaan haluat itse lukea sen, ehkä on parempi olla lukematta tätä arvostelua.

Tuntuu edelleen hassulta lukea arvosteluita omista kirjoistani. Varmaan tuntuisi vielä oudommalta lukea lehtikritiikkiä romaanistani, mutta sellaisia ei ole vielä kolmen romaanin jälkeenkään tullut, paitsi parissa vammaislehdessä. No, ehkä vielä joskus…

Kommentoi
Name and Mail are required