Lihatonta lihaa ja muita lehtijuttuja

Eilen julkaistiin uusin juttuni Suomen Kuvalehdessä, aiheena verettömän teurastamon lihaton liha. Suomen Kuvalehden sivuillahan on maksumuuri aka muksuluuri, mutta tästä linkistä sen pääsee lukemaan, vaikka ei olisikaan tilaaja.

Muutama päivä sitten sain tiedon, että Makuuhaavoja-romaanini arvosteltiin viime vuonna Kuuloviesti-lehdessä. Peräti koko sivun juttu. Sen pääsee lukemaan PDF-muotoisena näköislehtenä, johon tosin ei voi linkittää suoraan. Täältä numero 3/2013.

Se on unohtunut mainita, että minulta on juttu + kuva tammikuun Maailman Kuvalehdessä. Se ei tosin näytä olevan verkossa, vaikka yleensä lehden jutut ovat. (Kannattaa muuten tutustua ko. lehteen – monelle uusi tuttavuus, mutta paljon hienoja juttuja ja hyviä kuvia.)

Lähikuukausina on tulossa juttuja myös ainakin Mondossa, Viherpihassa ja pitkästä aikaa Vegaiassa. Ja Häpeämättömästä pitäisi olla tulossa arvostelu kahteen lehteen.

Kommentoi
Name and Mail are required