Uusi arvostelu ja nauhoituspaikkoja haussa

Marja Oilinki piti Häpeämättömästä ja kirjoitti siitä varsin syväluotaavan arvostelun. Pidin erityisesti ilmauksesta “Turvaverkoissa on pahoja reikiä ja pudotukset tappavat”. On aina kiva, kun joku pitää omasta kirjasta ja toki vielä parempi, jos tämä tuntuu “tajuavan” sen. Marja on filosofian, psykologian ja uskonnon opettaja, mikä mielestäni arvostelustakin välittyy.

Nyt olisi haussa kaksikin eri paikkaa AV-hommiin, molemmat läheltä pääkaupunkiseutua. Häpeämätön-kirjatrailerin hunajaääninen Santeri on lupautunut lukemaan koko romaanin äänikirjaksi(!). Äänityslaitteet on, vain sopiva paikka puuttuu, sillä hänen asunnossaan on aina taustahälyä. Studio olisi tietysti optimaalinen (mutta vaikea saada ilmaiseksi), mutta muukin hiljainen, akustiikaltaan kohtuullinen paikka, esim. kellaritila tai kesämökki käy.

Santeri on päivätöissä, joten paikan pitäisi olla käytettävissä iltaisin ja/tai viikonloppuisin ja mahdollisimman lähellä pääkaupunkiseutua. Vähän pidempikin reissu kyllä onnistuu, jos paikalle pääsee julkisilla ja siellä voi majailla vaikka koko viikonlopun. Korvaukseksi voin luvata vain kirjojani, sillä projekti on hyvin pitkälle nollabudjetilla.

Kuvauspaikkaa kaipailee puolestaan kaverini indieleffansa kuvauksiin, 12.-25.5. Mieluiten omakotitalo (tai tosi iso kesämökki), mutta hätätilassa rivari tai ensimmäisen kerroksen tilava asuntokin käy. Tarkemmat speksit. Olen lukenut leffan käsiksen ja se on varsin mielenkiintoinen ja omaperäinen.

Äänityspaikkayhteydenotot vaikka tämän blogipostauksen kommentteihin tai minulle sähköpostitse, kuvaustaloehdokkaat suoraan kaverilleni Facebookissa tai hänelle sähköpostitse.

Ja vielä muistutus siitä, että E-kirjamessujen sähkökirjatarjoukset ovat voimassa vielä pari päivää. Kaikki romaanini yhteishintaan 25 euroa!

EDIT: Huomasin vasta tämän kirjoituksen postaamisen jälkeen, että myös SIT-UP-blogissa oli tänään julkaistu arvostelu Häpeämättömästä. Arvostelu tosin sisältää jonkin verran spoilereita.

EDIT2: Molemmat nauhoituspaikat ovat löytyneet.

Kommentoi
Name and Mail are required