Ensi keväänä

Eräs, minulle uusi mutta muuten vakiintunut, pieni mutta aktiivinen, kustantamo harkitsi yhtä teostani pari kuukautta. Piinaava odotus, vaikka olen sellaiseen törmännyt useita kertoja aikaisemminkin. Toki kirjoittajan työ on aina odottamista, mutta on eri asia odottaa, kun on jo saanut sen ehkän. Joskus on lopulta tullut ei, joskus kyllä.

Viime yönä tuli myöntävä vastaus. Nyt on jo alustava sopimus laadittu.

Kerron lisää myöhemmin, mutta jos kaikki sujuu hyvin, ensi vuoden alussa näette minulta (ja eräältä toiselta tekijältä) jotain uudenlaista. (Siis minulta uudenlaista, ei nyt sentään uudisteta koko kirjallisuuden kenttää tällä. Ehkä ensi kerralla.)

Tänä syksynä minulta tulee 0-2 kirjaa, se on vielä auki. Jos nuo lykkääntyvät ensi vuoteen, ensi vuonna saattaisi tulla viisikin. :-P Mutta se on aika epätodennäköistä.

7 Responses “Ensi keväänä”

 1. SusuPetal says:

  Kivaa, onneksi olkoon, Maija!

 2. Surfaan nyt äärimmäisen kapealla näytöllä, ja nuo vasemman sivupalkin kuvat eivät skaalaudu oikein, vaan menevät blogikirjoitusten päälle.

  • Harmillista! Minulla ei ole älypuhelinta, mikä vaikeuttaa sivujen testausta mm. mobiilissa. Auttaisikohan jos kuvat siirtäisi oikeaan sivupalkkiin? Sen voin tehdä, muuta ratkaisua en keksi.

   Hätätilassa voi ottaa kuvat pois päältä, ne eivät ole kovin olennainen osa blogia. Itse ongelmaa se ei tietysti ratkaise…

 3. Elina says:

  Jee! :)

Kommentoi
Name and Mail are required