Palsamoidun kansi

Palsamoitu on jo pian menossa painoon, mutta sain vasta nyt viime tingassa kansikuvan valmiiksi. Piti tehdä se jo ennen kesälomaa, mutta havittelin alun perin kanteen toista kuvaa, jonka kuvalisenssistä vastaava ihminen karkasi kesälomille. Se kuva osoittautui liian tyyriiksi, mutta onneksi löytyi tämä, erinomaisesti kirjaa kuvaava, jossa siis Hathor.

Kuva muokattu käyttäjän Rama kuvasta (Wikimedia Commons), CC BY-SA.

Arvostelukappaleita kirjasta voi jo pyytää, niitä saa lähiaikoina.

Mitä mieltä olet kannesta?

Palsamoitu-kansi

4 Responses “Palsamoidun kansi”

  1. Minna Roininen says:

    Pakko oli vain tulla sanomaan, että onpa kerrassaan tyylikäs kansi :) Jotenkin tosi raikas ja erottuva, ja varsinkin näin viime aikoina egyptologiajuttuja penkoneena kolahti kovasti.

    • Kiitos Minna. :-> Kiva saada palautetta, en ole saanut tähän juuri kommentteja kuin pari IRCissä ja yhden LinkedInissä, Twitterissäkään ei ole sanottu mitään. Jos muinainen Egypti kiinnostaa, varmaan myös itse romaani. Se ei sinne sijoitu (eikä ole siis spefiä), mutta Egypti on hyvin vahvasti kyllä läsnä.

  2. Hei,
    Kansi on minusta hieno. Se todella erottuu joukosta ja sen perusteella tutustuisin mielelläni myös romaanin sisältöön.

Kommentoi
Name and Mail are required