Bongaa minut kirjamessuilla

Minut voi bongata perjantaina Helsingin Kirjamessuilta esiintymästä kahdellakin eri osastolla. Puhun raapaleista eli tasan sadan sanan novelleista Osuuskumman/Robustoksen osastolla (6e131) klo 16:30 ja hiljattain ilmestynyttä Palsamoitu-romaaniani esittelen RADIUM-kirjojen osastolla  (7b5) 17:30.  Lisäksi käväisen varmaan jossain vaiheessa kirjablogaajien osastolla, 6g85.

Romaaneitani voi ostaa RADIUM-kirjojen ständiltä (perjantaiaamusta lähtien) silloinkin kun en ole paikalla. Tietokirjojani on myynnissä Finn Lecturan osastolla 6e79.

Osuuskumman osastolta taas voi ostaa esimerkiksi euron raapalekortteja sekä tietenkin monia kummallisia kirjoja.

Luulen, että ihan hirveän montaa ohjelmaa katsomaan voimani eivät riitä. Itse odotan messuilta paljon myös sitä, että siellä on mukana 4/5 kustantajastani. Kaksi heistä tapaan nyt ihan ensimmäistä kertaa livenä, RADIUMin (entinen Muruja) tallissahan olen ollut jo vuodesta 2010 asti.

Kommentoi
Name and Mail are required