Kustantajan katalogissa ja kaupan hyllyllä

Nyt se on vihdoin kevään katalogissa. Kymmenes minulta ilmestyvä kirja ja olen vihdoin ensimmäistä kertaa katalogissa!

Sisimmäinen katalogissa

Pahoittelen rumaa kuvankaappausta (minulla ei ole tässä mitään kuvankäsittelyvempaimia) sekä hyvin epäesteetöntä julkaisumuotoa. Laitan pian tietoja tekstimuodossa.

Näin lyhyesti: Viides romaanini Sisimmäinen, aiemmalta nimeltään Elviira, ilmestyy Myllylahdelta helmikuussa. Muikean kannen on tehnyt Satu Kontinen, joka muuten on kohta melkoinen julkkis, sillä hänen kuvakirjansa oikeudet on myyty useaan maahan, viimeksi englannin kielelle.

Lisäksi minulla on toinenkin erinomainen uutinen. Aiemmat romaanini tulivat hiljattain myyntiin Tulenkantajien kirjakauppaan Tampereella, mistä sivupalkissa on jonkin aikaa mainittukin. Nyt ne ovat ilmeisesti saatavilla myös Rosebud-kirjakaupoissa Helsingissä ja Kuopiossa.

En tiedä tarkalleen missä kaupoissa, koska verkkokaupassa (josta saatavuuden näkee joka teoksen ja kaupan kohdalta) niitä ei ainakaan vielä ole. Toivottavasti monessa. (Havaintoja sijainnista ja hinnoittelusta otan mielelläni vastaan!)

P.S. Vaihdan yhteneväisyyden vuoksi jossain vaiheessa kaikki Elviira-tagit blogista Sisimmäiseksi.

2 Responses “Kustantajan katalogissa ja kaupan hyllyllä”

  1. Jenna says:

    Onnittelut täyden kympin kirjailijalle! Tässä onkin sellainen kansi, joka todella herättää kiinnostuksen tarinaa kohtaan!

    • Kiitos ja onnittelut itsellesi hyvän vastaanoton saaneesta esikoisesta!

      Kansi on tosiaan hieman epätavallisempi. Sen suhteen käytiin pitkät keskustelut ja erilaisia versioitakin oli monta, kun epäiltiin että koe-eläin voisi aiheuttaa negatiivisia assosiaatioita, joita tässä tapauksessa ei haluta. Mutta pidin pintani tämän version suhteen.

Kommentoi
Name and Mail are required