Pientä tiiseriä kirjakeväästä

Tässä pari tiiserikuvaa alkuvuodesta Nordbooksilta ilmestyvästä kuvakirjastani Seeprakoiran seikkailut. Kuvittajana on siis Aura Ijäs.

Kannattaa pitää kirja mielessä, jos mietit ensi kevään lahjoja omille lapsille tai tuttavaperheille. Lupaan että myös tarinassa riittää väriä, vauhtia ja iloa!

P.S. Kuvat ovat kännykällä otettuja, eli eivät vastaa lopullisia tarkkuuden, valoisuuden tai värien puolesta, siksi paperikin voi näyttää hassunväriseltä.

Seeprakoiran seikkailut 1

Seeprakoiran seikkailut 2

Seeprakoiran seikkailut 3

5 Responses “Pientä tiiseriä kirjakeväästä”

 1. Oi, ihanaa! Mä olen pyöritellyt ideaa lastenkirjasta. Mutta katsotaan nyt saanko sitä aikaiseksi ikinä. Kivalta kuulostaa/näyttää tuo omasi!

  • Kiitos! Lastenkirjassa on onneksi kirjoittajalle suhteellisen pieni urakka. Toki iso työ ja omilla tavoillaan haastava formaatti, mutta tekstiä on kuitenkin yleensä selvästi vähemmän kuin musisa kirjoissa.

 2. Jenna says:

  Lastenkirja olisi houkutteleva projekti! Haaveilen itse myös kuvittavani joskus jotakin, mutta ne ovat niitä ikuisuushaaveita; nähtäväksi jää onko niitä mahdollisuus toteuttaa ja jos niin milloin.

  Tämä vaikuttaa hauskalta ja iloiselta kirjalta!

 3. BH says:

  Onnea kirjakevääseen! Olisi kiehtovaa joskus julkaista lastenkirja, mutta en tiedä osaisinko kirjoittaa ihan pienille.

  • Kiitos! Onhan sitä lastenkirjoja monen ikäisille. Pienille lapsille kirjoittamisessa houkuttaa tosin vähän sama kuin spefissäkin: melkein mitä tahansa voi tapahtua. Tämän kirjankin voisi aikuisten genrejen mukaan luokitella slipstreamiksi tai reaalifantasiaksi. :->

Kommentoi
Name and Mail are required