Novellipläjäys

Tosiaan minulta on viime aikoina ilmestynyt kolmekin tekstiä, joista kaksi on cripficiä. Eroottinen cripfic-scifinovelli Ihon kieltä näki päivänvalon hiljattain Ursula-lehdessä, joka toistaiseksi ainakin on viimeinen Ursula. Ehdin julkaista siinä yhteensä neljä novellia, joista oma suosikkini on kaikkein ensimmäinen Maun mukaan (Ursula 1/2013).

Käänsin Rautakeuhko-vaihtoehtohistoriatarinani englanniksi ja se ilmestyi Usva International -lehdessä. Tämä taitaakin olla ensimmäinen englanninkielinen julkaisuni yli neljään vuoteen, jotain raapaleita ja 55-sanaisia saattaa välissä olla ollut. En ole useaan vuoteen kirjoittanut edes pitkää novellia englanniksi, siinä missä aiemmin novellini olivat yleensä englanninkielisiä. Leffakäsis toki oli englanniksi.

Nämä kaksi edellämainittua ovat siis ilmaisia sähköisessä muodossa.

Vuosia sitten kirjoittamani Affection-raapale julkaistiin nyt raapalepostikorttina. Kuinka siistiä päästä postikorttiin! Kortteja myytiin Archipelaconissa ja tulossa on esim. Helsingin kirjamessuille, jos niitä on yhä jäljellä. Varmaan myös Osuuskumman verkkokauppaan.

Seuraava julkaisu onkin sitten syyskuussa.

Vielä kun saisi joskus lukijoilta palautetta myös novelleista…

2 Responses “Novellipläjäys”

  1. Vappu-Tuuli says:

    Tuo Ursula-linkki johtaa myös Usva Internationaliin!

Kommentoi
Name and Mail are required