Jopas moneen soppaan lusikkani työnsin

Osuuskumman kevään katalogi on julkaistu. Siellä mainitaan lyhyesti myös syksyn julkaisut. Minut löytää sieltä niin monta kertaa, että itsekin olen hieman hämmentynyt.

Olen mukana maaliskuussa ilmestyvässä steampunkantologiassa cripficnovellillani Josefiinan ihmeellinen vaunu. Ensimmäinen historiallinen novellini ja olen siihen itse kovin tyytyväinen.

Raapaleitani voi lukea Kummalinnun munia -antologiasta sekä raapalepalvelusta, joka tuo sadan sanan novellit sähköpostiisi varsin kohtuulliseen hintaan. Omissa novelleissani seikkailevat mm. muotiin tykästynyt robotti sekä mies, jolla on erittäin painava syy vihata Ray Kurzweiliä.

Syksyllä ilmestyy kuudes romaanini Adeno, ensimmäinen scifiromaanini, jonka aiheena on flunssa ja pelit. Kansi on toivottavasti pian valmiina.

Syksyllä julkaistaan myös ensimmäinen toimittamani (yhdessä Juha Jyrkkään kanssa) antologia, Marraskesi, jossa on ihoaiheisia novelleja scifin, fantasian, kauhun ja muun kumman saralta. Ja kummaa menoa siinä todentotta onkin.

Lisäksi katalogista löytyy myös ensimmäinen kustannustoimittamani (joskin tämäkin toisen tekijän kanssa) romaani.

Kommentoi
Name and Mail are required