Pimeää pimeämpää proosaa

Missä on tasan sata sanaa ja se voi pelottaa, kuumottaa, itkettää tai naurattaa, viedä kaukaisille planeetoille, maapallon syntyyn, virtuaalitodellisuuteen, singulariteettiin tai maailmanloppuun? Tietysti raapale.

Pimeää pimeämpi -kansi

Osuuskumman uusin raapaleantologia Pimeääkin pimeämpi on nyt julkaistu. Mukana on reilu sata kummallista sadan sanan tarinaa, joista kymmenkunta minulta.

Tänä vuonna raapaleet jatkavat taas sähköpostipalveluna. Joka viikko kaksi raapaletta sähköpostiisi varsin edulliseen hintaan, joko painetun antologian (siis seuraavan, ei tämän uusimman) kera tai ilman valitusta tilauksestasi riippuen. Jos tilaat nyt, saat toki aiemmin tänä vuonna ilmestyneet raapaleet myös.

Tämän vuoden palvelussa on varsin kutkuttava twisti. Ja hyviä raapaleita luvassa, olen lukenut useita. Niin ajankohtaisia, kosmisia kuin koskettaviakin.

Raapaletilaus on hauska tapa muistaa myös ystävää tai kumppania ystävänpäivänä.

Kommentoi
Name and Mail are required