Jälleen paljastellaan

Ja taas yksi kansipaljastus, tällä kertaa ensimmäisen toimittamani antologian. Sen kanssatoimittajana häärii parhaiten sähkökanteleen soittajana ja kalevalamitan runoilijana tunnettu Juha Jyrkäs. Hän on tosin toimittanut novelliantologioita ennenkin.

Marraskesi-kansi

Valitsemani teeman hengessä kaikki novellit käsittelevät jollain tapaa ihoa. Lokakuussa ilmestyvässä antologiassa on mukana scifiä, fantasiaa, monenlaista kummaa menoa ja ripaus kauhuakin. Kannen on tehnyt J.S. Meresmaa, joka on myös mukana novellilla, kuten myös esimerkiksi Anni Nupponen ja Anu Holopainen.

Aiemmin mainittu viime kuussa ilmestynyt steampunk-antologia Silintereitä ja siipirattaita on saanut jo useamman arvostelun ja ilahdutti, että omaa novelliani on kehuttu niissä.

Eniten minua kiinnostaa tie -kirjablogi listasi minut yhdeksi teoksen suosikkinovelleistaan. Mustien kansien metsä puolestaan kirjoittaa: “Maija Haaviston Josefiinan ihmeellinen vaunu on jälleen yksi esimerkki erinomaisesti kirjoitetusta kertomuksesta.

Kommentoi
Name and Mail are required