Marraskesi on ilmestynyt

Ensimmäinen toimittamani (yhdessä Juha Jyrkkään kanssa) novelliantologia on ilmestynyt! Minusta Marraskedessä on tosi jännä idea, vaikka sen keksijänä itse sanonkin. Iho taipuu moneksi.

Marraskesi-kansi

Ihoaiheiset novellit vievät lukijan mm. Haikon kartanoon, tarujen Islantiin ja todella kuumottavaan kylpylään. Niissä ajetaan kiiturilla, tehdään hypnoottista taidetta, otetaan tatuointeja ja sairastetaan erilaisia ihosairauksia. Tosin ei ihosairauskaan ole aina välttämättä paha asia.

Anu Holopainen kirjoitti Ihon alaiset -romaaninsa maailmaan sijoittuvan novellin. Kanssatoimittajani Jyrkäs taas sanaili hänelle tutussa muodossa, sataikossa eli tasan sata sanaa pitkässä kalevalamittaisessa runossa. Oma novellini Rakkaudella kasvatettu on sama, jonka englanninkielinen versio sijoittui Glasgow’n yliopiston lääketiedescifikilpailussa. Lisäksi mukana on yhdeksän muuta kirjoittajaa.

Kirja on saatavilla painettuna ja sähkökirjana. Se, kuten myös tuore Adeno-romaanini, on myynnissä Turun kirjamessuilla Osuuskumman osastolla A9. Toki myös Helsingin kirjamessuilla.

Julkkarit järjestetään ensi kuussa, niistä lisää tietoa myöhemmin.

Kommentoi
Name and Mail are required