Adenon alku luettavissa

Adeno-romaanini ensimmäinen kohtaus on nyt luettavissa tässä blogissa. Samalta sivulta löytyy näytteet useimmista muistakin romaaneistani. Täytyy tosin sanoa, että Adeno ei ole yhtä trillerimäinen romaani kuin sen aivan alusta voisi kuvitella.

Adeno sai myös oikein imartelevan lehtiarvostelun Tähtivaeltajassa, joka on Helsingin science fiction -seuran lehti. Kerrontatapaani kutsutaan “tyylikkään vähäeleiseksi” ja romaania verrataan Leena Krohniin ja Maarit Verroseen(!). “Adeno onkin hieno lisäys suomalaisen, kirjallisesti korkeatasoisen scifin tarjontaan“, päättää Sarianna Silvonen arvostelunsa.

Vau! Tämä kyllä inspiroi kirjoittamaan enemmän scifiä realismin sijaan. :-> Nythän minulla on työn alla runomuotoinen scifiromaani, joka pyrkii nimenomaan kirjalliseen korkeatasoisuuteen.

(Arvostelu paljastaa kirjasta varsin paljon, en siis tarkoita varsinaisia spoilereita, mutta jos mieluummin luet Adenon tietämättä kovin paljoa sisällöstä, kannaattaa ehkä välttää ko. arvostelun lukemista.)

Kommentoi
Name and Mail are required