Uusi harrastus (taas)

Olen enimmäkseen joutunut hylkäämään viime vuonna aloittamani nauhoitusharrastuksen, samoin kuin alkuvuodesta aloittamani piirtämisen ja vesivärimaalauksen, sillä terveydentilani jatkaa heikkenemistään. Toistaiseksi tilalle on kuitenkin löytynyt jotain uutta, nimittäin tämä söpö kurpitsankuori.

Kalebassirumpu

Kalebassikurpitsan kuoret ovat perinteisiä lyömäsoittimia Länsi-Afrikassa, tämä on peräisin Malista ja maalasin siihen dharmapyörän. Sillä voin säestää itseäni mukavasti ja kerrostaloystävällisesti laulaessani sanskritinkielisiä kirtaneita. Huvittaa kirjoittaa tuo virke, mutta tuosta on muodostunut itselleni tärkeä harrastus, ja toivon että saisin pitää sen vielä ainakin jonkin aikaa.

Tällä videopätkällä näet rummun tositoimissa, tosin ääni kuulostaa kohtuullisella mikilläkin paljon napsuvammalta kuin oikeasti.

Kommentoi
Name and Mail are required