Alkusanat

Tuntuu vieläkin vaikealta uskoa, että se on totta. Kustannussopimus. Se mitä on palavasti odottanut 21 vuotta ja välillä monta kertaa menettänyt uskon.

Elämä on muutenkin ollut hullunmyllyä tänä vuonna. Käsikirjoituksen valmistuminen, lääketiedekirja, työprojektit, terveyskatastrofeja, naimisiin meno, ulkomaille muutto, kaksi konferenssiesitelmää (joista jälkimmäinen ensi viikolla). Vielä riittää jännäämistä: apurahahakemus (en koskaan voi olla kiinnittämättä huomiota sanaan “haha” sen keskellä) ja erään kirjoituskilpailun tulokset. Ja kohta alkaa NaNoWriMo. Ulkomaille muuttokaan ei ole missään nimessä taaksejäänyt projekti, vaikka siitä onkin jo reilusti yli kuukausi kun lentokone laskeutui Schipholiin.

Olen pitänyt blogia ensimmäisen kerran jo 2005. Kahteen olen kirjoittanut työkseni, tällä hetkellä minulla on kaksi aiheblogia ja lisäksi on yksi puolijulkinen puolikuollut tekele. Tämä on kuitenkin ensimmäinen henkilökohtainen blogi ja se hieman jännittää. Kerron helposti liikaa itsestäni.

Nyt liikutaan hieman eri maailmoissa kuin aloittaessani päiväkirjailun viisivuotiaana pieneen sinikantiseen muistikirjaan, aikana jolloin tärkein minulle tapahtunut asia oli delfiininmuotoinen folioilmapallo nimeltä Delfi. Jos ei muuta, niin ainakin mielikuvitusta nimien antamisessa uskoisin karttuneen niistä ajoista lisää.

Kommentoi
Name and Mail are required