Lähetyksiä

Nyt on kustannussopimus viety postiin (joka sijaitsee mukavasti tässä ihan talon edessä), kun piti varmistaa, että se taatusti painaa alle 20 g ja menee siis Suomeen yhdellä postimerkillä. Moista paperia ei viitsi antaa postin hävityttää. Eiköhän kaikki ole nyt niin varmaa kuin voi olla. Rauhoittaa mukavasti tällaisen ikuisuusmurehtijan mieltä.

Tein tänään myös itselleni räväkän vedon ja lähetin Timeless-novellini Breath & Shadow -kirjallisuuslehteen. En ole koskaan saanut mitään julkaistua kirjallisuuslehdissä, tosin enpä ole lähettänytkään kuin kolme scifiraapaletta Brain Harvestiin, joista kahdelle sain erittäin lempeän hylyn ja pyynnön lähettää lisää.

Breath & Shadow on siis vammaisuutta käsittelevä lehti (tekstien ei tarvitse käsitellä aihetta, mutta tekijöiksi hyväksytään vain ehtoja vammaisia). Timelessin kirjoitin alunperin Redstone Science Fiction -lehden tulevaisuuden vammaisuutta ja esteettömyyttä käsittelevään kilpailuun. Palkittuja oli vain yksi, eikä se ollut minä. Jostain syystä eivät halunneet julkaistakaan kuin sen yhden tekstin, vaikka “laadukasta materiaalia olisi riittänyt vaikka kokonaiseksi antologiaksi”. Nenäkkäästi kysyin heiltä, että mikseivät sitten julkaise antologiaa, mutta eipä tullut vastausta.

Joskus mietin, kuinka suuri osa kirjallisuuslehtien lukijoista on ihmisiä, jotka eivät kirjoita niihin.

Kommentoi
Name and Mail are required