Lisää arvosteluita

Ja vielä kolme uutta arvostelua on tullut edellisen kahden jälkeen. Johan tässä tuntee itsensä julkkikseksi, kun puoli blogistania puhuu minun kirjastani. ;-> Uskoisin palautteesta olevan hyötyä myös tulevien kirjojeni kannalta, sillä jotkut kommentit ovat jo saaneet minut miettimään paria asiaa tässä kirjassa ja sitä, miten hyödynnän tietoisuutta jatkossa.

Erityisen tyytyväinen olen siihen, että Marian ilmestyskirjaa on pidetty mukaansatempaavana ja useampi on lukenut sen yhdellä istumalla. Toki tavoitteenani on kirjoittaa myös korkeatasoista tekstiä ja kaunista (joskus tietysti myös rumaa, tai “raadollista”, kuten joku sanoi) suomen kieltä, sekä vaivihkaa ujuttaa ihmisille aivan uudenlaisia näkökulmia, mutta tärkeintä on kuitenkin se, että kirja vie lukijan mennessään.

Vinttikamarissa -blogin ahmu ei oikein pitänyt romaanin kieliasusta, mutta totesi kuitenkin kirjani olleen vaikuttava lukukokemus ja kehui sen aitoutta.

Booking it some moren arvostelu oli hieman ristiriitainen, mutta (ainakin minun näkökulmastani) enimmäkseen positiivinen. Booksy totesi, että “Kerran vuodessa pitääkin lukea kirja, joka pakottaa pohtimaan erilaisuutta ja sen kohtaamista. Marian ilmestyskirja on taatusti sitä lajia.

Luettua-blogin Sanna antoi arvostelussaan kirjalle neljä tähteä ja totesi, että “Alusta saakka mukaansatempaava kirja ja tärkeä tarina.

Pari kyselyä on tullut ja kyllä, arvostelukappaleita saa edelleen, kun pyytää sähköpostilla maija@writeme.com. Ei tarvitse olla kirjablogaajakaan – jos haluat kirjoittaa Marian ilmestyskirjasta pianonvirityssivustollesi, niin toki saat! ;->

Seuraavan romaanin, nimeltään Makuuhaavoja, suhteen on hieman angstinen vaihe taas päällä editoinnin loppusuoralla, mutta tökkivät kohdat ovat onneksi pieniä, ei mitään juoneen, rakenteeseen tai henkilöihin liittyvää enää. Uskoisin kirjan valmistuvan aikataulussaan kuun loppuun mennessä (aikataulu on puhtaasti omani, mitään kustannussopimusta sille ei ole solmittu eikä siten deadlinejäkään ole).

Kommentoi
Name and Mail are required