Femme fatale

Nyt on National Short Story Month eli kansallinen novellikuukausi ja sen kunniaksi kirjoitin vierasblogauksen tuttuni E. Kristin Andersonin blogiin, jolla on niinkin loistava nimi kuin The Hate-Mongering Tart. Blogaukseni käsittelee hyvin lyhyttä proosaa.

Sen kunniaksi saatte lukea myös muutama kuukausi sitten valmistuneen 55-sanaisen novellini Femme Fatale. Sain tänään valmiiksi aivan loistavan cripfic-raapaleen (raapale eli drabble on siis satasanainen novelli), ehkä parhaani, mutta tarkoitus on lähettää The Conditional Wolf Breath & Shadow -lehteen, joka viime kuussa julkaisi scifi-cripfic-novellini Timeless (ja maksoi siitä vielä rahaakin).

Femme fatale

She was arrested for the possession of not just one but two deadly weapons: a water bottle (polyethylene plastic, 2/3 full) and an aluminum crochet hook. No prison felt safe taking such a dangerous guerrilla, so she walked away free, with a facial transplant and a new name, crochet patterns swirling in her mind.

3 Responses “Femme fatale”

  1. Jonna says:

    Vau, hieno teksti! Ensin ajattelin, ettei se aukea minun lukioenglannillani, mutta vau! Kauniisti soljuva kieli, hurja tarina (jos nyt sitten oikein ymmärsin..) ja kaikki noin pienessä tilassa. Tämän päivän pysäyttävin teksti. Kiitos tästä.

  2. Thanks for your post, Maija! I always love learning more about flash fic!

Kommentoi
Name and Mail are required