Havaintoja Suomesta

Suomi on sitten outo maa. Hämmentävintä on, että kaikki puhuvat täällä suomea ja sitä pitäisi itsekin vääntää (paitsi kavereiden luona jossa yövymme, jotka majoittavat samaan aikaan myös erästä ensi kertaa ulkomaille uskaltautunutta brittipoikaa). Muuten kai ihan OK tähän aikaan vuodesta, tosin en kyllä täällä asuisi. Lämpöjäkin voisi kääntää vähän alemmas… Edellisen viiden päivän aikana jopa yhtenä päivänä onnistuin välttämään hengenvaarallisen kuivumisen.

Mökillä meni pari päivää. Keräsimme pikkusiskon punaherukoita ja vähän metsävadelmiakin, metsämansikkasaldo jäi kahteen. Hyttysiä oli vähän, mutta alat ovat silti täynnä pahimmillaan 10 senttiä leveitä paukamia. Tänään menen tapaamaan ala-astekaveria ravintolaan, jossa olen käynyt polvenkorkuisesta. Ruokaa on muutenkin tullut kiskottua aika lailla tauotta ja kahdessa vegeravintolassakin herkuteltua. Eilen pulahdin kavereiden uima-altaaseen, mutta harmikseni totesin olevani siihen touhuun nykyään vähän liian rampa.

En ole saanut vielä aikaan oikein yhtään mitään. Mökilläkin oli koko ajan ohjelmaa, vähintään pikkusiskon kanssa höpötellessä. Saamattomuus lomalla ei muuten olisi kauhea ongelma, mutta maanantaina on ASCII-kuvan deadline ja sitä ennen ohjelma on täynnä kaikkea jotakuinkin aamusta iltaan.

Kommentoi
Name and Mail are required