Perheen sisäistä palautetta

Mieheni sai vihdoin luettua Marian ilmestyskirjan. Omakustanneromaaniani Atlaskehrääjää hän ei koskaan saanut luettua, koska ei tykännyt päähenkilöstä (ymmärrän kyllä tämän näkemyksen). Eikä hän kyllä ole montaa muutaakaan romaania saanut luettua loppuun.

Sain yllättävän syvällistä palautetta ei-kirjoittajalta, liittyen mm. hahmojen motivaatioihin. Hän totesi myös, että kirja jäi hänen mielestään liian pinnalliseksi (hmm?), mutta siinä oli silti liikaa ihmissuhdejuttuja. Tätä en oikein tajunnut. Eihän Marian ilmestyskirja ole mikään varsinainen ihmissuhdekirja edes.

Mies innostui enemmän yhdestä avaruuslentelyscifikirjasta, jonka osti kirpparilta. Siinä oli kuulemma joitain aivan nerokkaita juttuja. Yritin itse lukea sitä, mutta en päässyt muutamaa sivua pidemmälle – minusta kirja oli aivan kammottavan huonosti kirjoitettu, tönkkö.

No, onneksi yleisöjä on erilaisia.

Kommentoi
Name and Mail are required