Onni asua kotona

Karhunvattu

Tänään tulee kuluneeksi tasan vuosi siitä, kun muutimme Helsingistä Amsterdamiin. Samaa mieltä olen kuin silloin: rakastan tätä kaupunkia ja Suomen ajatteleminen puistattaa yhä. Nyt molemmat tunteet ovat toki aiempaa konkreettisempia.

Yritin joskus muotoilla tätä pidemminkin, mutta sitten siitä tulisi monta sivua jaarittelua. Parempi pitäytyä olennaisessa. Viimeksi eilen olin tosi fiiliksissä siitä, että saan asua täällä, vaikka en tehnyt sen ihmeempää kuin piipahdin ruokaostoksille lähitorille, kukkakauppaan ja turkkilaiseen ruokakauppaan.

Erityinen hatunnosto kuuluu mahtavalle NaNoWriMo-porukalleni, jonka kanssa aluksi hengasin siksi, kun minulla ei ollut muitakaan kavereita (ei tosin vieläkään ole), mutta jossain vaiheessa tajusin, että hehän ovat oikeast huipputyyppejä.

Lisää kuvia löytyy täältä.

Kommentoi
Name and Mail are required