KaNoKiKu ja viime vuoden parhaat blogaukseni

KaNoKiKu järjestetään nyt toista kertaa. Viime vuonna en saanut potkittua itseäni osallistumaan, vaikka projektin noteerasinkin ja lähetin moneen novelliin palautetta, mutta NaNoWriMon jälkeen on ollut niin hyvä novellinkirjoitusdraivi päällä, että olisi höhlää jättää osallistumatta, vaikka minulla onkin useita keskeneräisiä novelleita englanniksi.

Tänään on peräti 11-päiväisen joululomani viimeinen päivä, pikkusiskoni lentää illalla takaisin Suomeen. Nyyh. (Kirjoitan tätä hänen vielä nukkuessaan.) Huomenna palataan taas arkeen, eli lähinnä ruokakirjan ja Makuuhaavojen työstämiseen, lehtiartikkeleihin ja novelleihin.

Paljon olemme ehtineet puuhata, mm. käydä Utrechtissä ja Leidenissä, kolmessa museossa (Japani-, optisen taiteen ja posetiivi-), ihastella kahta gorillavauvaa, syödä vietnamilaista, japanilaista ja indonesialaista ruokaa, shoppailla sukkia, kirjepaperia, postikortteja ja Mao-pelikortteja, sokkotestailla kaakaoita sekä leipoa sitruunaisia vaniljamuffineita päällystettynä erinomaisella vegaanisella toffeekuorrutteella (jonka kehitin päästäni), popcornilla ja suklaaraidoilla.

Eilen tuli yksi myöhästynyt joululahja, italialaiselta ystävältäni. Hän lähetti minulle peräti 16(!) laadukasta 50 gramman suklaalevyä, maut olivat jasmiiniteestä propolis-siitepölyyn. Sain melkein slaagin pakettia avatessani.

Unohdin muuten viime blogimerkinnässäni listata suosikkini viime vuoden omista blogiteksteistäni. En saanut karsittua listaa viiteen tai kymmeneen parhaaseen, mutta tekstejä kertyi yli sata, joten kaipa voin valita niistä top kympin?

Onneksi olkoon, kelpuutan sinut ihmiseksi!
Miten päihität NaNoWriMon? 5 huonoa tekosyytä ja 10 vinkkiä
Ihmisen itsepetoksesta ja eläimyydestä
Senkin terroristi
Euforiset jalat
Vankina terveessä kehossa
Päivitä sanavarastosi / Update your vocabulary
Äänioikeus, ihmisoikeudet ja muuta tyhjänpäiväistä
Nainen on pahan akseli
L-sana

Kommentoi
Name and Mail are required