Seksivau, perheväkivaltaa

Väkivallalla mässäilevä mainosbanneri

Tällainen perheväkivallalla hekumoiva mainosbanneri löytyi ilmainensanakirja.fistä. Kuvottavaa, eikö? “Hyvä, kun eivät raiskauskuvastolla mainostaneet”, kuten kaverini totesi. Kyseessä on siis jonkin koodausfirman mainos. (Olen sumentanut kuvasta nettiosoitteet, etteivät perseapinat saa ilmaista mainosta.)

Väkivalta ei ole seksikästä. Väkivaltakuvaston käyttäminen ei ole myöskään nokkelaa tai vitsikästä. Ei, asiasta ei tee yhtään vähemmän tuomittavaa se, että heillä on toinen banneri, jossa turpiinsa saanut (selvästi kevyemmin, tosin) on mies.

Ei kai auta, kuin alkaa boikotoida koko palvelua. Onneksi on Sanakirja.org.

2 Responses “Seksivau, perheväkivaltaa”

  1. Jotenkin kamalaa, että toi ei ollenkaan yllätä. IT-alalla on Suomessakin melkoisia pesäkkeitä. Yksi firma on mm mainostanut omaa toimintaansa mahdollisille työntekijöille booth babeilla ja tiettävästi järjestänyt asiakastilaisuuksiinsa “maksullisia seuralaisia” jne. Tietääpähän ainakin, mihin ei juurikaan kannata hakea.

    • Kyllä se minut, aika paatuneen ihmisen, onnistui yllättämään… Seksismi ja sovinismi on kuitenkin eri asia kuin perheväkivallalla vitsailu. Yleisesti junttimeininkiinkin liittyy nimenomaan perheväkivallan jyrkkä tuomitseminen. IRC-galleriassakin yhdessä vaiheessa olivat ihan muotia yhteisöt tyyliin “Naisia ei hakata” (joille tuli vastineeksi “Ketään ei hakata” -yhteisöitä).

      On sääli, jos “juntit” ovat tässä asiassa Suomessa edellä “nörttejä”, näin kärjistetysti.

Kommentoi
Name and Mail are required