Kustantajastani

Olen saanut joitain sähköposteja, joissa on kyselty, onko Marian ilmestyskirjan kustantanut Muruja lopettanut toimintansa vai mikä on, kun sen verkkosivusto ei ole pitkään aikaan toiminut kunnolla (kustantamon eri osoitteessa sijaitseva verkkokauppa on kuitenkin minun nähdäkseni koko ajan ollut toiminnassa, kuten tälläkin hetkellä).

Olen saanut myös blogikommentteja kustantajan huhutuista talousvaikeuksista ja sähköpostitsekin on kyselty, mm. eräs jota näistä syistä – toimimaton verkkosivusto ja huhut talousongelmista – epäilytti tilata kirjaani ennakkomaksulla (laskulla tilaaminen on tosin myös mahdollista). Tässä kustantamon lausunto asiasta.

Marian ilmestyskirjan kustantaja tiedottaa:

Muruja-kustannuksen kotisivuilla on esiintynyt ongelmia. Sivustoja päivitetään parhaillaan. Tuotanto on kuitenkin saatavissa osoitteesta http://www.verkkokirjakauppa.net.

Saattaa olla, että jostakin on kantautunut tieto, että Muruja-kustannus kärsii talousvaikeuksista. Näin todellakin oli kesällä 2011 (ennen Marian ilmestyskirjan ilmestymistä). Kriisi on kuitenkin selätetty ja uudestisyntynyt Muruja-kustannus toimii taas entistä ehompana.

Jani-Markus Heinola
Muruja-kustannus
www.muruja.net

One Response “Kustantajastani”

  1. Aura says:

    Itse tilasin verkkokaupasta ennakkomaksulla, eikä minulla ainakaan ollut mitään ongelmia. Toimitus oli nopea, viikonloppuna kun muistaakseni tein tilauksen, niin kirja oli perillä postiluukussa seuraavan viikon alussa.

Kommentoi
Name and Mail are required