Keikkaa pukkaa

Esittelen Marian ilmestyskirjaa, luen sitä ja kerron esimerkiksi siitä, miten päädyin kirjailijaksi Kallion kirjastossa Helsingissä (Viides linja 11) maanantaina 14.5. kello 16. Tilaisuus on luonnollisesti ilmainen ja kaikille avoin  – olettaen että suunnattomat ihailijalaumani mahtuvat kaikki sisään. ;-> Jaan myös Marian ilmestyskirjan kauniita käyntikorttikokoisia esittelykortteja ja voin toki signeerata kirjoja.

Lisäksi ajattelin,  että voisin ehkä lukea vähän myös syksyllä ilmestyvästä seuraavasta romaanistani Makuuhaavoja. En tiedä, kuuluuko tällainen asiaan, mutta pitäähän sitä nyt paikalle saapuvia palkita jollain erityisellä.

Tapahtumasta saa toki kertoa eteenpäin, esim. Facebookissa. Sen pitäisi erään paikallislehden tapahtumakalenterissa ollakin.

Jotta ei tulisi kerrankin kirjoitettua kohtuupituista blogipostausta, niin mainostanpa vielä, että Muruja-kustannuksen kustannustoimittajalla Jani-Markus Heinolalla on nyt myös blogi.

Lisäksi mainittakoon, vaikka aikaista onkin, että tänä vuonna olen taas hieman ryhdistäytynyt  yleensä laiskanlaisessa lehtikirjoitustahdissani. Kesäkuun Tukilinjassa on minulta paitsi kolumni, myös artikkeli ja kesäkuun Imagessa on myös kirjoittamani juttu. Ehkä jotain muutakin tulossa ulos kesäkuussa, saa nyt nähdä…

2 Responses “Keikkaa pukkaa”

  1. Oh, mukavaa Kallion kirjastoilua! Se on ihana kirjasto. Varmasti miellyttävää esitellä siellä kirjaa :)

Kommentoi
Name and Mail are required