Loma häämöttää

Kirja on nyt käännetty, artikkelit kirjoitettu ja ASCII-kuvatkin aika lailla piirretty. Huomenna alkaa loma, kolme viikkoa plus heti perään Berliinin matka, jonne lähdemme hääpäivänämme. Se ei tosin ole varsinaista lomaa, koska mieheni on konferenssissa.

En tiedä vielä, mitä aion Berliinissä tehdä, paitsi käydä ihanissa kasvisravintoloissa, Liquidrom-kylpylässä, vegaanimarket Veganzissa sekä egyptimuseossa. Voi hyvin olla, ettei muuhun riitä voimiakaan, vaan löhöän loppuajan hotellihuoneessa lukemassa ja kirjoittamassa.

Suomeen lähdemme ensi maanantaina ja olemme viikon. Voin siis mielelläni tavata muita kirjoittajia ja tietysti fanejani. ;-> En tosin vielä tiedä varmasti aikataulusta, sillä olemme pari päivää mökillä Hauholla. Luultavasti tiistaista torstaihin. Näyttää siltä, ettei minulla ole tällä kertaa työkeikkoja. Viime reissulla oli kaksi ja sitä edellisellä kolme (alun perin viimeksi piti olla kolme samana päivänä).

En tiedä myöskään, mitä teemme Suomesta palattuamme. Tarkoituksena on ainakin käydä IJmuidenissa ja tehdä Lelystad-Almere-Weesp-reissu, mutta en tiedä, mitä niissäkään paikoissa teemme…

Suomen reissun lomakirjoiksi on varattu Leena Krohnin Pereat Mundus sekä Lionel Shriveriä sähköisessä muodossa läppärillä. Lisäksi saan Suomesta kolme kirjaa (joista kaksi olen kyllä ostanut, mutta ne ovat logistisista syistä Suomessa).

11 Responses “Loma häämöttää”

 1. Hauskaa lomaa toivottelen :) Kannattaa vuokrata polkupyörä ja poljeskella ympäriinsä Berliinissä. Ja jos löydät “Kauf dich glücklich” -liikkeen, käy ihmeessä vohvelilla edes, jos et puodin vaatteista innostu.

  • Kiitos! En valitettavasti pysty ajamaan polkupyörällä – se taito jäi lapsena opettelematta ja kun pari vuotta sitten testasin kuntopyörää, totesin, etten pysty edes nollavastuksella polkemaan kuin pari minuuttia. Tällä hetkellä en varmaan edes sitä, lihakseni väsyvät aivan hurjan nopeasti.

 2. Salka says:

  Mahtavaa lomaa ja jos tulet pääkaupunkiseudulla pistäytymään niin voisin sua nähdä vaikka kaffen merkeissä? Camp nano alkaa ylihuomenna joten kirjoittamista riittää ja mahdollisesti miittejäkin on jos kiinnostaa?

  • Oletko siis itse lomalla? Periaatteessa tällä hetkellä kävisi parhaiten pe ennen kello 13 tai sitten noin 14:30-17 aikoihin. Mitään iltaa ei enää tässä vaiheessa ole vapaana…

   Jos jompi kumpi kävisi, laita numerosi sähköpostilla maija@writeme.com. En luultavasti tosin pysty lukemaan maileja tänään klo 12 ja to iltapäivän välillä.

 3. Salka says:

  Maija: Olen sairaseläkkeellä joten ainaista lomaahan tämä on:)
  Mulle sopii parhaiten iltapäivä- ja ilta-ajat johtuen myöhäisestä elämänrytmistäni joten voisin varata tuon iltapäivän jos et ole siihen vielä muuta sopinut? Laitan sähköpostiin vielä puhelinnumeroni.

 4. Salka says:

  Voi ei:(( Katsoin juuri kalenterista että mulla onkin perjantaina klo: 12.30 kampaaja-aika jonka olen jo kerran perunut ja nyt menee maksu jos vielä perun… Tylsää mutta en sitten voikaan perjantaina nähdä, plääh! Olisin mielelläni nähnyt sut…ehkäpä ensi kerralla sitten?

  • Meneekö siellä kampaajalla siis niin kauan, että sen jälkeen ei enää voi? Minun pitää olla viimeistään klo 18 Pasilassa.

   • Salka says:

    Voi kamala, en ole ehtinyt käydä täällä kun koko ajan on jotain häslinkiä ja camp nanokin on. Sorry, pääsin kyllä kampaajalta kolmen jälkeen mutta menin sitten vielä kauppakeskukseen hoitamaan muita juoksevia asioita enkä tullut ajatelleeksi että siinä välissähän ois voitu nähdä.
    Tästä pääsinkin aiheeseen: luen blogit po. syötteenlukijan kautta mutta sinun blogisi tulee vain sähköpostiini. Kommentoinnit eivät näy missään, täytyy tulla erikseen katsomaan onko kukaan kommentoinut enkä aina muista tehdä sitä.
    Sorry vielä kerran!

 5. Aura says:

  Vähän myöhäiset lomatoivotukset, mutta toivottavasti nautit Suomen-reissusta!

  • Kiitos. Tulin juuri mökiltä ja oli mahtavaa, tosi hyvät säät eikä yhtään liian kuuma! Keräsin tänään puoli litraa mustikoitakin kätevästi maassa istuen. :->

Kommentoi
Name and Mail are required