Tanssii vuohien kanssa

Kirjailijan elämä on välillä sietämättömän glamoröösiä. Vaikkapa silloin, kun kustantaja pyytää ottamaan kuvan yhdessä lampaan kanssa. Ei hätää, meiltä parin kilometrin päässä on lapsille tarkoitettu kotieläintila. Siellä on lampaita.

Huonona puolena tosin on, että lampaat ovat, kuten useimmissa tällaisissa paikoissa, samassa aitauksessa vuohien kanssa. Nämä lampaat eivät tykkää ihmisten seurasta, paitsi jos niille tarjoaa ruokaa. Sopivaa ruokaa myydäänkin paikan päällä hintaan 50 senttiä kuppi.

Huonona puolena on, että vuohia on tuplasti enemmän kuin lampaita. Vuohet ovat paljon persompia ruoalle kuin lampaat (kuten ruumiinrakenteestakin näkee). Ne eivät myöskään kaihda mitään keinoja.

Parin tunnin kuvaussession jälkeen olin ihan poikki ja yltäpäältä hiessä ja vuohen sorkanjäljissä. Jotain kuvia pelkästään minusta ja lampaistakin saatiin.

Tuli vähän mieleen se episodi, kun yritin saada hienoa kuvaa itsestäni ja papukaijoista.

(Tämän teeman leiska ei oikein tykkää monen kuvan käyttämisestä, mutta ei voi mitään.)

Vuohia

Lisää vuohia

Ja vielä lisää

4 Responses “Tanssii vuohien kanssa”

 1. Haha, vuohitukset! Multa yksi vuohenpenikka pureskeli lempihameenhelmaan reikiä kerran. Mutta onhan ne silti söpöjä!

  • Vuohet ovat ihan yksi lempieläimiäni, meillä on seinälläkin suurennos ottamastani vuohivalokuvasta kehyksissä, mutta näiden hervottoman kokoisten yksilöiden riehakkuus meni vähän ylitse (verrattuna esim. tähän paikkaan: http://www.fiikus.net/hollanti07/goatpark.jpg ) Kuvissa näkyvä beessi otus vaikuttaa muita lauhkeammalta, mutta sillä oli todella kuumottava tapa ruoanhimoissaan pureskella ja lipoa ilmaa jatkuvasti.

   Minulla onneksi otti hittiä lähinnä laukku, huonoin sellaiseni, jota vuohet käyttivät kiipeilyalustana. Paita meni pesuun, housut ja ensimmäisissä kuvissa päällä ollut poncho näyttivät ihmeen kaupalla selvinneen vaurioitta.

 2. E.K says:

  Vuohet ovat kyllä ihania.
  Tästä postauksesta tuli mieleen J.S. Meresmaan UPP postaus skandaaleista :)

  http://jsmeresmaa.blogspot.fi/2014/04/upp-skandaalinkaryton-historioitsija.html

  Millaiseen promotapahtumaan tällainen lammas-/vuohikuva piti ottaa?

  • Heh, tässä ei kyllä nyt haeta mitään skandaalia. Tietääkseni. :-P

   Kuva liittyy seuraavaan romaaniini, jossa aiheena ovat lampaat. Vuohia ei siis toivottu poseeraamaan mukaan lainkaan (niitä ei kirjassa edes mainita), mutta kukaan ei ollut niille ilmoittanut tästä.

Kommentoi
Name and Mail are required